60-åring som vil bli milliard-bedrift

 
60-åring som vil bli milliard-bedriftWegger & Kvalsvik fyller 60 år her representert med (f.v) Eivind Kamfjord, Tommy S. Pedersen, Hans-Jørgen Husum og Britt Røed Lohne.
Entreprenørselskapet Wegger & Kvalsvik feirer i disse dager 60-års jubileum. Tønsbergfirmaet, som også har kontor i Oslo, har høye ambisjoner for fremtiden.

Bakgrunnen for målsettingen er at jubileumsåret blir selskapets beste år noensinne. Omsetningen blir på rundt 420 millioner kroner, noe som er en økning på 80 millioner fra i år. Nå skal selskapet spisse kampen på de store prosjektene, med milliardomsetning som et mål der framme.

 

Rigget for vekst

– Størrelse, lokalisering og ikke minst kompetanse har gitt oss en bekreftelse på at vi kan konkurrere på store prosjekter. Dagens organisasjon er også godt rigget for videre vekst.  Ekstra hyggelig er det selvsagt å feire en sprek 60-åring når jubileumsåret viser seg å bli det beste i selskapets historie. Det føles veldig naturlig å rette en takk til våre kunder som har satset på oss, og ikke minst alle våre dyktige medarbeidere, sier daglig leder Britt Røed Lohne.

 

Wegger & Kvalsvik ble etablert i Tønsberg i 1954 som en lokal håndverkerbedrift. Siden etableringen har selskapet vokst gradvis og utviklet seg til å bli en betydelig entreprenørbedrift med engasjement i byggeprosjekter over store deler av Østlandet. Hovedkontoret er i Tønsberg i tillegg til avdelings-kontor i Oslo.

Spesialist på oppføring
Selskapets kjernevirksomhet er oppføring og rehabilitering av bygg, fortrinnsvis som totalentreprenør.

– Vi har satset bevisst for å posisjonere oss i dette markedet der kundene er offentlige og private byggherrer. Internt har vi fokus på å bygge kompetanse på det vi ønsker å være gode på, det vil si en effektiv prosjektgjennomføring som ivaretar HMS, riktig kvalitet og selvfølgelig leveranse. 

– Vi har bygget opp en kompetent organisasjon og har en en størrelse som gjør at vi kan påta store og omfattende prosjekter. De siste årene har vi også fått mye igjen for vår satsning i Oslo, og ser at vi stadig vinner frem med prosjekter i og rundt hovedstaden, forteller daglig leder, Britt Røed Lohne.

I 2013 omsatte Wegger & Kvalsvik for 320 millioner kroner. Resultatet ble 12 millioner kroner. Selskapet har 60 ansatte, og eiere er Geir Wegger og Jørn Wegger.

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår