5 753 000 000 000 kroner

 
5 753 000 000 000 kronerByggfakta har fått et nytt verktøy for bedre å forstå leserne. - Vi forventer at interessen blir stor for denne løsningen, sier administrerende direktør, Daniel Antonsson.
Tallet: Byggfakta har tatt utgangspunkt i de leserne som leste byggfakta.no i januar og fant 2665 lesere i bedrifter i byggebransjen. Disse bedriftene planlegger bygge- og anleggsprosjekter for 5 753 milliarder kroner.

av Byggfaktaredaksjonen

Byggfakta har fått et nytt verktøy for bedre å forstå leserne på nett, og å kunne måle og analysere aktivitetene på sidene. I januar ble det registrert 75 641 aktiviteter, fordelt på 39 064 besøk og 29 431 lesere.

Av disse leserne er 2 665 lesere i bedrifter i bygg - og anleggsbransjen, som da også har registrert prosjekter i Byggfakta Live sin database. Totalt har de 16 006 aktive bygg- og anleggsprosjekter, til en verdi av 5 753 milliarder kroner.

Tilbys til kundene

Løsningen som kartlegger trafikken på byggfakta.no og vvsaktuelt.no, har blitt brukt siden oktober måned og informasjonen tilbys nå til Byggfaktas kunder.

- Vi starter opp litt forsiktig nå i februar 2020, med å tilby et introduksjonstilbud på dette til noen av våre kunder. Vi forventer at interessen blir stor for denne løsningen, sier administrerende direktør, Daniel Antonsson.

Stor verdi for kundene.

Funnene viser at byggfakta.no har lesere som tar store beslutninger på bygg-og anleggsprosjekter, og at leserne representerer store deler av totalmarkedet.

Den samlede prosjektverdien er et enormt stort tall, men et gjennomsnittsprosjekt har en verdi på 357 millioner kroner.  

Målgrupper

Gjennom verktøyet vil kundene også få bedre kjennskap til hvilke målgrupper som besøker nettsidene våre. Oversikten viser at nær en tredjedel av leserne er tiltakshavere, som har store prosjekter. Rådgivende ingeniører og arkitekter er andre store lesergrupper.

Verktøyet vi bruker kan også analysere hva slags stoff leserne er interessert i på nettsidene, og hvilke aktive byggeprosjekter de har som muligens er årsaken til at de har besøkt siden.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår