42.535 besøkende på Bygg Reis Deg 2017

 
42.535 besøkende på Bygg Reis Deg 2017Illustrasjonsbilde: Odd Borgestrand
Bygg Reis Deg er over for denne gang etter fire innholdsrike dager på Norges Varemesse. Her har hele byggenæringen samlet seg rundt tematikken digitalisering, urbanisering og bærekraft. 

Inspirerende konferanser og seminarer på Det Norske Byggemøte, et glimt inn i fremtiden på Digital Arena, utstillere med stort engasjement og innovative produkter, NM i forskjellige disipliner og kåringer, kronprinsbesøk og interesserte besøkende har sørget for tidenes Bygg Reis Deg.

- Vi er storfornøyd med messen i år. Det har vært en økning i besøkstall og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra både besøkende og utstillere. Det har vært svært høy kvalitet på utstillingen og det har vært mye aktivitet fra morgen til kveld. Vi ønsker å takke alle som har bidratt til at Bygg Reis Deg har blitt byggenæringens viktigste møteplass!”,sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør Bygg Reis Deg.

På Bygg Reis Deg har 564 utstillere vist frem innovative produkter og løsninger for byggenæringen. Det har vært et folkeliv på messegulvet og utstillerne har imponert med flotte stander, serviceinnstilling og entusiasme.

- Det har vært helt fantastisk å ha stand her i år! Hvis du vil være en del av norsk byggenæring må du stå for det du gjør og være med i utviklingen. Og det er det Bygg Reis Deg representerer. Det er en grunn for at Glava har vært med i alle år. Her møter vi kunder, kolleger og får innblikk i alt som skjer i byggenæringen. Bygg Reis Deg er Hall of Fame for oss, sier Bjørn Heggen, salgssjef Norge, Glava.

D-Line AS var utstiller på Bygg Reis Deg for første gang dette året, der de presenterte arkitekttegnede produkter og design i ypperste klasse. Daglig leder Vegard Sivertsen er svært fornøyd med messen, det har vært mange innom utstillingen og ser fram til neste Bygg Reis Deg oktober 2019.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår