www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Nordan hardt rammet

400 ansatte ved dør- og vindusfabrikken Nordan på Moi har fått permitteringsvarsel, på grunn av flomskadene etter ekstremværet «Synne».

Stabilt utleiemarked i november

- November-markedet er stabilt og viser god aktivitet, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Vibecke Lyse Augdal. - Vi forventer at de flyktninger og asylsøkere som får innvilget varig opphold i Norge vil føre til større press på leiemarkedet i 2016, sier hun.

Forsvarsbygg inn i chartersamarbeid

Forsvarsbygg har nå signert charteret for en skadefri bygge- og anleggsnæring. Forsvarsbygg er med det også formelt tilsluttet gruppen som har pliktet seg til å samarbeide om en forsterket innsats for å gjøre byggeplassen til et sikkert arbeidssted.

Gode innspill rundt nye Moss stasjon

Jernbaneverket har i samarbeid med Rom Eiendom finansiert to parallelle oppdrag om by- og knutepunktutvikling rundt nye Moss stasjon.

Veidekke fikk Johan Sverdrup-kontrakt

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Aibel AS om å utføre arbeid på landanlegget ved Kårstø som skal gi strøm til Johan Sverdrup-feltet i Nordsjøen. Kontrakten er verdt 150 millioner kroner ekskl. mva

Tillater gruvevirksomhet i Kvalsund

Miljødirektoratet gir Nussir ASA strenge krav til gruvedrift i forekomstene Nussir og Ulveryggen i Kvalsund kommune i Finnmark.

MEF med anbefalinger til Statens vegvesen

MEF mener 13 tiltak vil legge til rette for en best mulig utvikling i Statens vegvesen-markedet i årene fremover.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00