www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Skjerpede krav - enklere regler

NY TEK: Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) har nå fastsatt nye energikrav til bygg i byggteknisk forskrift.

Mange bad bygges av ufaglærte

Mange boligeiere lar ufaglærte gjøre håndverksjobber som forutsetter bransjefaglig autorisasjon, viser ny undersøkelse. Resultatet kan bli dyre skader og lavere verditakst.

Renessanse for panelovnen?

NY TEK: - I mange år har panelovner hatt et ufortjent dårlig rykte som kilde til oppvarming, men nå kan det se ut som om trenden snur, mener produktsjef i Glen Dimplex Nordic, Arne Hoseth.

- DiBK får en kjempeoppgave!

NY TEK: Som i forslaget som ble sendt ut på høring i vår, legger Regjeringen fra nyttår opp til et frislipp for direktevirkende elektrisitet i bygg under 1.000 kvadratmeter. Det er Norsk Fjernvarme fremdeles kritiske til.

Reiser nybygg ved UiT

Statsbygg har inngått en generalentreprise på 700 millioner kroner for reising av nybygget ved Det helsevitenskapelige instituttet ved Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet.

Borettslagsundersøkelsen er klar for deg.

Byggfakta gjennomfører hvert år en stor undersøkelse blant landets borettslag og sameier for å kartlegge investerings- og vedlikeholdsplaner. I år er nærmere 2000 borettslag og sameier spurt.

Leder an med energiledelse

Som første aktør i anleggsbransjen har Stangeland Maskin fått Enova-støtte til energiledelse. Nå spirer og gror energitiltakene hos Stavanger-bedriften.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00