www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
ANLEGG NÆRINGSBYGG OFFENTLIGE BYGG BOLIGBYGG ENERGI & MILJØ

Blågrønne betongdekker sluker vannet

Norsk Belegningsstein, som er en arbeidsgruppe under Byggutengrenser, har jobbet fram løsninger med permeable industridekker i betong som slipper gjennom – og fordrøyer regnvann.

Lanserer felles seriøsitetskrav

Fellesforbundet, Byggenæringens Landsforening (BNL), Kommunesektorens organisasjon (KS) og Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) er blitt enige om en rekkefelles bestemmelser i forbindelse med offentlige bygge- og anleggsanskaffelser.

Bestod omfattende testregime

NorDan sin NTech Passiv skyvedør har bestått Secured By Design-testene.

Grønn næringsutvikling i vinden

Norske bedrifter er ettertraktet til grønn næringsutvikling i Sentral-Europa. 40 norske bedrifter og organisasjoner er i dag aktive i Bulgaria, Polen og Romania, gjennom EØS-prosjekter forvaltet av Innovasjon Norge.

Skole i sedertre

Når Hå kommune på Jæren bygger nye Bø barneskole, skal fasaden kles med cirka 4 500 m2 canadisk sedertre. Med en kontrakt på over to millioner blir dette Moelven Woods største enkeltprosjekt innen sedertre i Norge.

Halvveis med Hålogalandsbrua

Byggingen av Norges nest lengste hengebru startet høsten 2013, og nå som prosjektet er om lag halvveis i byggingen begynner man å se den ferdige brua i det fjerne.

Stenger midlertidig for søknader

14. desember stenger Direktoratet for byggkvalitet midlertidig for mottak av søknader om sentral godkjenning. Fra 5. januar kan bedrifter søke sentral godkjenning på nye vilkår som trer i kraft fra nyttår.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00