www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Danskene kommer!

Danmark er sterkt representeret på Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm, hvor nesten hver 10. virksomhet som stiller ut er av dansk opprinnelse.

6-lags glass i fasaden

Fasaden i Wergelandsveien 7 i Oslo rehabiliteres. Der monteres det nå en elementfasade med glasspaneler som består av 6-lags glass, med argongass og ventilert innerkammer.

Boligprisene flater ut

Prisene på borettslagsboliger hadde en marginal prisnedgang på 0,2 prosent i 3. kvartal. Regionalt er det fortsatt sterk prisutvikling i Oslo.

100 nye elektrikere inn i GK Elektro

GK samler all elektrovirksomhet i samme selskap, GK Elektro AS. Siden oppstarten av GK Elektro høsten 2014 har GK kjøpt selskapene Ing. Hans Pedersen AS, Trondheim Elektro AS og Økern Elektriske AS.

Moelven overtar på Hjellum

Moelven kjøpte i sommer modulbedriften Hedalm AS. I dag 1. oktober overtar konsernet formelt selskapet og det nye navnet blir Moelven Byggmodul Hjellum AS.

Sykehusbyggkonferansen 2015

Helseminister Bent Høie blir sentral under Sykehusbyggkonferansen i Trondheim 9. og 10. november.

Felles satsing på viktige grenseveger i nord

Norge, Sverige, Finland og Russland er enige om hvilke grenseoverganger som det er viktigst å oppgradere. Landene vil også jobbe videre med å harmonisere regelverket for tunge kjøretøy, utvide åpningstidene for grensepasseringer og ta i bruk informasjonsteknologi.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00