www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

NAL etterlyser arkitekturpolitikken

Patrick Tepfers avgang fra Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) forsterker Norske arkitekters landsforbund (NAL) sin bekymring for norsk arkitekturpolitikk. I juni i år sendte NAL et brev til tre departementer.

Kartlegg fuktinnhold med Byggforskserien

Aktuelle instrumenttyper og metoder for å kartlegge eller måle fukt i materialer og konstruksjoner er tema i en revidert anvisning.

Annonse

AF Gruppen bygger felt B5 i Kværnerbyen

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Kværnerbyen om bygging av felt B5 i Kværnerbyen (Kværnerbakken borettslag). Prosjektet består av 131 leiligheter fordelt på 3 bygg.

Norges råeste spa?

The Well velvære- og spasenter har 8700 m2 med eksklusive fliser som trengte solid lim og matchende holdbare fuger. Celco Mur og Flis valgte Kerapoxy Design og en lang liste andre Mapei-produkter til det som blir landets mest spektakulære dag-spa.

Annonse

Ledige stillinger

Prosjektleder - bygg og anlegg

I HRS-konsernet er det ledig fast stilling som prosjektleder innen bygg og anlegg. Kontorsted er Djupvik Miljøpark i Narvik kommune. Hålogaland Ressursselskap IKS er et interkommunalt selskap som eies av 11 eierkommuner i nordre del av Nordland og Sør-Troms. Konsernet omsatte for om lag 225 millioner kroner i 2014 og har totalt 110 ansatte fordelt på anleggene i Narvik, Harstad og Tromsø. Hovedadministrasjonen ligger i Narvik.

 

Salgsingeniør

Innva AS er spesialisert innen VA-teknikk, og er Norges distributør av bl.a.de anerkjente Hawle produktene, som er markedsleder innen flere områder. INNVA AS ble startet i 2014 og har hatt en formidabel mottakelse i markedet. Selskapet ønsker derfor å utvide salgsstaben ytterligere. Bedriften har i dag 8 ansatte med svært lang fartstid i bransjen, og holder til i moderne lokaler på Skui i Bærum.

 

Produktsjef VA

Ulefos AS utvikler og distribuerer kvalitetsprodukter innen VA Teknikk, Rørinspeksjon, Utemiljø, Bygg & Anlegg og Gategods. Vi representerer et stort fagmiljø innenfor våre områder og i tillegg til våre kvalitetsprodukter tilbyr vi våre kunder kompetanse og en høy grad av service. Ulefos er representert i Norden med datterselskaper i Finland, Sverige og Danmark, og utgjør til sammen Ulefos-gruppen. Hovedkontoret i Norge ligger i Sandvika, utenfor Oslo. Vi har også avdelingskontor i Bergen og Trondheim.

Annonse

Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00