www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Gustavsberg-forvandlingen

Nå skal den gamle, tradisjonsrike Gustavsberg-fabrikken forvandles til 240 boenheter. «Blå Eken», eiendomsutvikler i Gustavsbergs hamn, har påtatt seg utfordringen med å renovere den gamle sanitærporselensfabrikken til Villeroy & Boch.

Tar opp kampen mot svart arbeid

Bekjemp Svart Arbeid AS lanserte 31. august 2015 en unik nettportal med målsetning om å samle seriøse norske bedrifter i kampen mot svart arbeid, økonomisk kriminalitet og sosial dumping.

Annonse

Unik hverdagsarkitektur

Bolighuset D36 – Green House er vinner av Arkitekturprisen 2015

Er fuktskaden mikrobiell?

Vurderingen av bygningsmaterialer bør baseres på analyse av både mugg og bakterier, levende og ikke-levende.

Annonse

Ledige stillinger

Prosjekt- og byggeledelse

P7 Prosjekt er et nyetablert firma innen prosjektadministrasjon. Vi ivaretar prosjekt- og byggeledelse i alle typer bygg- og anleggsprosjekter, og etterstreber å ha den riktige kompetansen til hvert enkelt prosjekt. Vi tilbyr stor frihet under ansvar. Vi holder til i et trivelig miljø midt i Asker sentrum. Vi søker nå nye medarbeidere.

 

Rørlegger med mesterbrev

I tillegg til å være en betydelig aktør på installasjon av varmepumper, jobber vi kontinuerlig med systemer som skal være maksimalt fleksible for flere typer energikilder. Bl.a. har vi akkumuleringstanker som kan seriekobles for lett å kunne øke kapasiteten. Disse kan igjen hente energi fra flere typer energikilder. Vi har stor pågang da det i Norge er det bestemt fra Stortinget at oljebrenning skal fases ut innen 2020. Vi er sertifisert til totalhåndtering, som betyr at vi også tar hånd om å grave opp, tømme, rense og fjerne oljetanker og fjerne fyrkjeler. Våre kunder er alt fra private boliger, borettslag og kommunale anbud.

 

Sivilingeniør / ingeniør

Kontrollrådet administrerer i dag 15 ulike sertifiseringsordninger innen byggevareområdet. Hovedvekten av ordningene ligger innen produktområdene betong, tilslag og asfalt. I tillegg administreres flere sertifiseringsordninger innen andre og relaterte produktområder. Kontrollrådet startet sin virksomhet i 1968 og er i dag utpekt som teknisk kontrollorgan iht. Teknisk forskrift 10 samt akkreditert for produkt-, kvalitetssystem- og miljøsertifisering. Vår virksomhet omfatter idag revisjon og sertifisering av omkring 750 bedrifter, hvor 30 er utenlandske bedrifter.

Annonse

Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00