www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Høyere status for bygg- og anleggsfagene

I fjor mente 42 prosent av befolkningen under 30 år at utdanningen til bygg- og anleggsfag på videregående hadde lav eller svært lav status. Nå svarer kun 23 prosent det samme. Likevel forblir bygg- og anleggsfag på stautsbunnen.

Kranselag i BREEAM-barnehage

Storgården barnehage i Østensjø bydel i Oslo skal stå ferdig mot slutten av dette året. At taket nå er tett ble feiret på tradisjonelt vis med kranselag for alle som har sin arbeidsplass på byggeplassen, samt byggherren Omsorgsbygg.

Bygger 127 boliger på Løren i Oslo

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Lørenvangen Utvikling AS, som eies 50-50 av OBOS Nye Hjem og Veidekke Eiendom, om bygging av tredje og fjerde byggetrinn på boligprosjektet Gartnerløkka. De to byggetrinnene består av 127 boliger og garasjekjeller. Samlet salgsverdi på boligene er 491 millioner kroner.

Suksess med fleksible innredningsløsninger

Det er populært med fleksible innredningsløsninger. Det merker Moelven Modus godt. Selskapet har i 2. kvartal mer enn tredoblet driftsresultatet sammenliknet med tilsvarende periode året før. Aktiviteten har økt med 34 prosent.

Salgssjef prosjekt / KAM

Vil du være med på å industrialisere norsk byggebransje i et markedsledende konsern? I Optimera Byggsystemer vil du lede salgsarbeidet av prefabrikkerte produkter til entreprenører og byggmestere.

Fagingeniør brann - Oslo

Forsvarsbygg markedsområde Viken søker etter dyktig fagingeniør innen fagfeltet brann.

Fagingeniør VVS - Sessvollmoen

Forsvarsbygg markedsområde Viken søker etter dyktig fagingeniør innen fagfeltet VVS.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00