www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Bygger studentboliger som passivhus

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Studentsamskipnaden i Buskerud og Vestfold om oppføring av boliger for 154 studenter på Campus Ringerike. Boligene bygges som passivhus med hovedkonstruksjon i massivtre. Kontraktssummen er 109 millioner kroner.

Kan bli tidenes yngste arkitekt-president

Alexandria Algard fra Stavanger er den yngste presidentkandidaten i NALs historie. Hun vil jobbe for å fremme kunnskap om arkitekturens avgjørende rolle i samfunnsutviklingen.

Lanserer ny fallsikring

Combisafe har nå lansert «SkyReach Anchor», et allsidig, overliggende fallsikringssystem som sikrer bygningsarbeidere mot fall fra høyder – den største årsaken til dødsfall i industrien.

Mange vil endre arbeidstiden

Endret arbeidstid står på dagsordenen i svært mange norske bedrifter for tiden, ifølge eksperter på arbeidsrett. De nye reglene i arbeidsmiljøloven gir stor pågang for å få juridisk rådgivning.

CTO/Teknisk direktør

O.B. Wiik AS har sitt hovedkontor med utviklingsavdeling utenfor Oslo, men har også virksomhet i Sverige og Danmark. Selskapet omsetter totalt for ca NOK 500 mill, og har solid økonomi. Det vurderes at O.B. Wiik har et stort potensiale, og at det rom for betydelig internasjonal vekst. Se også www.obwiik.no

Senior ingeniør / prosjektleder innen bygg

På grunn av sterkt økende oppdragsmengde søker vi en senior prosjektleder. Stillingen innebærer stort ansvar for faglig styring og gjennomføring av prosjekter, og det forvente en stor grad av selvstendighet. Oppfølging og faglig støtte for junior ingeniører vil også være en viktig rolle.

Byggesaksbehandler - 2. gangs utlysning

Steigen kommune har ca. 2600 innbyggere, og ligger nord for Bodø , ut mot Vestfjorden. Næringslivet domineres av landbruk, fiske og aquakultur. Kommunen har mange muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Et rikt kulturliv, godt utbygd skole- og barnehagetilbud gjør kommunen til et godt sted å bo.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00