www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

– Har bedriften din råd til å være bank?

– Det har blitt større betalingstreghet fra forbruker til bedrift og mellom bedrifter i bygg- og anleggsbransjen. Mange opptrer dessverre som bank, og det har ingen noe godt av.

Sommerens konkurser

Dette er sommerens konkurser i firmaer relatert til bygg, anlegg og VVS-bransjen.

– Dårlige prosjektledere koster Norge milliarder

Etter å ha fått svar fra flere hundre prosjektledere som til sammen hadde gjort forretning i 39 ulike land, fant førsteamanuensis Wenche Aarseth suksessoppskriften for å lykkes i globale prosjekter på tvers av landegrenser.

Skal bygge helsehus til 145 millioner kroner

Skanska har signert kontrakt med Levanger kommune om bygging av Staup Helsehus i Levanger. Kontrakten har en verdi på cirka 145 millioner kroner.

Flere må velge yrkesfag!

I 2035 vil Norge kunne mangle nær 100.000 fagarbeidere. Bare 57 prosent (OECD) av elever i videregående utdanning fullfører på normert tid i Norge, frafallet er stort.

Spansk entreprenør fikk Follo-kontrakt

Jernbaneverket har innstilt det spanske selskapet Obrascón Huarte Lain S.A. til å gjennomføre totalentreprisen for bygging av nye Ski stasjon og dagsonen mellom Langhus og Ski. Dette er den tredje av i alt seks store EPC-kontrakter for bygging av Follobanen mellom Oslo og Ski.

Stengt toglinje ut august

Gjenåpningen av Østfoldbanen Østre linje er utsatt. Jernbaneverket trenger mer tid til testing og godkjenning av det nye signalanlegget. I mellomtiden vil trafikken bli avviklet med buss.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00