www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Boligbyggingen mot nye høyder

Første halvår i 2015 er det igangsatt bygging av 35 prosent flere boliger enn tilsvarende periode i fjor. Men dette til tross er er det fortsatt mange kommuner som henger etter.

Jernbanestrekning stenges i 14 dager

De første ukene i august skal Jernbaneverket utføre omfattende vedlikeholds- og fornyelsesarbeider på deler av Spikkestadbanen mellom Heggedal og Spikkestad. Strekningen stenges for togtrafikk i 14 dager.

Nytt landemerke på Forus

Med sykkelvei og oppvarmede benker på «taket» er det bare den imponerende pipen som avslører at Forus i Stavanger har fått en ny energisentral. Åpningen senere i sommer er startskuddet på en storstilt utbygging av Lyse Neos fjernvarmenett.

Tunnelarbeid hver natt på E6

Det er tunnelarbeid på E6 mellom Trondheim og Stjørdal hver natt i tiden som kommer. Målet er høyere sikkerhet, og arbeidet skal etter planen være ferdig desember 2015.

Spansk entreprenør fikk Follo-kontrakt

Jernbaneverket har innstilt det spanske selskapet Obrascón Huarte Lain S.A. til å gjennomføre totalentreprisen for bygging av nye Ski stasjon og dagsonen mellom Langhus og Ski. Dette er den tredje av i alt seks store EPC-kontrakter for bygging av Follobanen mellom Oslo og Ski.

Skal bygge råbygget til Nasjonalmuseet

AF Gruppen har inngått avtale med Statsbygg for entreprise K204 Råbygg på Nytt Nasjonalmuseum.

Har fått sin tredje kontrakt på Flesland

Hole Gruppen har fått sin tredje kontrakt på den nye terminalen på Flesland. Det dreier seg om levering av låser og beslag til en verdi av åtte millioner kroner.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00