www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Ny sentral godkjenning: Et skritt på veien

– Nå haster det for regjeringen å komme i gang med nødvendige utredninger, slik at vi får en ny sentral godkjenning som bidrar til at det blir enkelt å være seriøs, mener BNL og Fellesforbundet.

Avskrekkende brennmerking

Kristian Kolnes googlet på stjålet verktøy, og fikk 3.480 treff. Det «imponerende» resultatet styrket ham i troen på brennmerkingsstempelet sitt.

Foregangsprosjekt mot sosial dumping

Skanska Norge har signert kontrakt med Telemark Fylkeskommune om utviklingen av nye Skien videregående skole. Prosjektet blir et foregangsprosjekt i arbeidet mot sosial dumping.

Dette er verdens største solvarmeanlegg

Før helgen innviet danskene verdens største solvarmeanlegg med damlager i Vojens på Sør-Jylland. Anlegget, som eies av Vojens Fjernvarme, er på 70.000 kvadratmeter og består blant annet av 4166 solfangere og et gigantisk hull, som fungerer som basseng for 203.000 kubikkmeter vann.

To vinnere av Statens byggeskikkpris

Statens byggeskikkpris ble i år tildelt Stormen i Bodø og Torshovdalen i Oslo. De to byggen er et kulturhus og et boligprosjekt.

Bygningsloven er 50 år

18. juni 1965 vedtok Stortinget Bygningsloven, forløperen for dagens plan- og bygningslov.

Tunnelmasser blir nytt industriområde

Daglig kan man se slepebåter med lektere til og fra Hundvåg nord til Buøy. De er lastet med stein fra Ryfylktetunnelen. Det skal bli til 80 mål nytt industriområde.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00