www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Historisk sertifikat for passiv brannsikring

BFO har de siste årene jobbet målbevisst og konkret mot en ISO 9001-sertifisering av bedrifter som jobber med passiv brannsikring. Etter nærmere 3 års arbeid er to pilotbedrifter sertifisert, og bransjeløftet er i gang.

Grønt lys for boligbygging på Valle Hovin

EFTAs overvåkningsorgan ESA har godkjent tomteavtalen mellom Vålerenga Fotball og Oslo kommune. Det betyr at Selvaag Bolig skal bygge inntil 400 boliger på Valle Hovin. De første boligene legges ut for salg allerede i oktober 2015.

Brukte 126 millioner på kirkelige formål

Opplysningsvesenets fond (OVF) eier hele 430 presteboliger. I fjor OVF 126 millioner kroner på prestegårdene og formål knyttet til kirken.

Med åpen BIM skal landet bygges

BIM som begrep er kommet for å bli. Stadig flere rørleggere og rørleggerbedrifter velger da også å benytte seg av buildingSMART-metodikken, en metodikk som går dypere og bredere inn i verdikjedene og de respektive prosjektene.

– Bedre skolebygg kan styrke læringen

– Vi gir milliarder av kroner til skolereformer, oppdatering av lærerutdannelser og kampanjer for bedre kostvaner, men mye tyder på at den beste investering i barnas utdannelse er noe så enkelt som murstein, hevder byggitegl.no

Nå er Vemork fredet

Åstedet for tungtvannsaksjonen på Vemork på Rjukan er nå fredet. Med fredningen er også viktig norsk industrihistorie bevart for ettertiden.

Farvel til tresvillene på Dovrebanen

Dovrebanen får nå nytt spor nord for Oppdal. Strekningen Oppdal – Fagerhaug er banens siste med slitne tresviller. –Veldig godt å endelig få skiftet sporet her, sier banesjef Ivar Lauritzen.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00