www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Arbeidstilsynet stanset hver femte byggeplass

Arbeidstilsynet, Skatteetaten, Politiet, Oslo kemnerkontor og NAV Kontroll gjennomførte i slutten av mai flere felles kontroller av byggeplasser i Oslo og Akershus. Kontrollørene traff over 247 ansatte i 116 forskjellige virksomheter på 25 byggeplasser. Det ble funnet en rekke mangler.

Produksjon av trykkimpregnert øker

Det totale produksjonsvolumet for trykkimpregnert virke for 2014 var tre prosent høyere enn året før. Produksjonsstatistikken fra Norsk Impregneringskontroll viser en økning på 14.000 kubikkmeter til 426 000 kubikkmeter.

I gang med ny togstasjon på Gardermoen

I slutten av mai startet arbeidene med å bygge om jernbanestasjonen på Oslo Lufthavn. Stasjonen blir et naturlig midtpunkt når en ny ankomst- og avgangshall står klar i 2017.

Gjennomslag i E6-tunnel

En ny milepæl i utbygginga av E6 Frya-Sjoa ble markert med et drønn torsdag 4. juni, kl. 16.00. Da ble den siste salva fyrt av i det som blir Teigkampentunnelen på ny E6 i Gudbrandsdalen.

Norske Skog legger ned fabrikk

Styret i Norske Skog har vedtatt å avvikle virksomheten ved Walsum i Duisburg i Tyskland for å unngå ytterligere tap, melder konsernet. Det er 291 ansatte ved fabrikken, som har en årlig produksjonskapasitet på 205.000 tonn lett bestrøket papir (LWC).

SJ stanser hurtigtog Oslo – Stockholm

SJ avlyser den varslede satsingen på raske tog mellom Oslo og Stockholm. Årsaken er at Jernbaneverket fra sommeren 2016 skal starte utskifting av kontaktledningen på Kongsvingerbanen.

Sist ukes konkurser

Følgende firmaer har gått konkurs i firmaer relatert til bygg, anlegg og VVS-bransjene i uke 21 i følge bisnode.no:
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00