www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Lett å være dansk på Bygg Reis Deg

Danske selskaper ser muligheter i et godt norsk byggemarked. Det vil merkes på Bygg Reis Deg, 14. – 17. oktober 2015 på Norges Varemesse, Lillestrøm.

Grønt lys for gigantutbygging

Norsk Miljøkraft Raudfjell AS får bygge gigantisk vindmøllepark på Kvaløya.

Smartness à la Sensio

Sensio AS har i drøye ti år utviklet smarthusteknologi på høyt nivå, og Helsfyr-bedriften har rukket å bli en betydelig aktør – også innen velferdsteknologiske løsninger.

Skal bygge flyplasskryss

NCC Construction Norway skal bygge det nye flyplasskrysset på E6 mellom Gardermoen og Biri i en totalentreprise for Statens vegvesen. Tildelingskriteriene var 65 prosent pris og 35 prosent for dokumentert kompetanse. Kontrakten er på 141 millioner kroner.

Samarbeider om inneklima

Nå samarbeider astma og allergiforbundet (NAAF) med Veidekke om å utvikle boliger med best mulig inneklima som gir minimale helsebelastninger.

Bygger ut sykehus for en milliard

NCC har fått i oppdrag av Locum å bygge ut Sõdersjukhuset i Stockholm. Det skal bygges ny bygninger for behandlinger og drift. Ordren har en verdi på cirka en milliard svenske kroner.

Klart for miljøvennlig varme i Stjørdal

For kort tid siden ble Lillemoen varmesentral i Stjørdal basert på flis, offisielt åpnet. – Dette er en milepæl i miljøarbeidet i Stjørdal kommune, sa ordfører Ivar Vigdenes i sin åpningstale. Anlegget, som erstatter mindre miljøvennlige energiformer som olje, vil redusere CO2-utslippene i Stjørdal med 10.000 tonn CO2 i året.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00