www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Alarm om lave investeringer

Mer enn hver fjerde NHO-bedrift vil redusere investeringene fremover, viser helt ferske tall. Statsminister Solberg og NHO-sjef Skogen Lund var høyt oppe i Yaras tårn, mens investeringsnivået er lavt nede.

Samarbeidsprosjekt om boligkvalitet

Boligprodusentene og arkitektene starter et felles arbeid for å utdype kvalitetsbegrepet i forbindelse med bolig. Hva menes med god bo- og boligkvalitet og hvor enige eller uenige er vi?

Sparer flere hundre millioner med LED

For å møte nye EU-krav er norske kommuner i full sving med å erstatte kvikksølvlamper med LED. Vennesla kommune vil spare flere hundre tusen kroner i strømutgifter hvert år. – Det er en «vinn-vinn» situasjon for kommunene. Man gjør bra ting for miljøet og frigjør penger som kan brukes til velferd og andre nyttige oppgaver, sier en talsmann for Philips.

62 prosent forskjell på riksvei-tilbudene

5,2 kilometer av riksvei 94 mellom Hammerfest og Skaidi skal oppgraderes til moderne riksvei. Tilbudene Statens vegvesen har mottatt for parsellen spriker hele 62 prosent i pris.

Slik kan man løse den økte urbaniseringen

Leiligheter på taket av kjøpesenter eller andre større bygninger kan være med på å løse fremtidens økte urbanisering. I Tsjekkia har Lindab stått for 12 leiligheter på toppen av nettopp et kjøpesenter.

Satser på sikkerhet

Sikkerhet, helse og arbeidsmiljø er en fanesak for Statsbygg. Nå skal arbeidet koordineres på tvers av avdelinger, og det arbeidet skal Tanja Dugstad lede.

Åpenhet skal forhindre svart arbeid

Statens vegvesen samarbeider med Skatt nord og arbeidsfellesskapet Marti Nordnes DA for å sikre at norsk lov følges under byggingen av tunnelen gjennom Nordnesfjellet.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00