www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Mener sparing til pensjon er eget ansvar

Over halvparten av norske arbeidstagere i en ny, global undersøkelse, mener at sparing til pensjon er deres eget ansvar, ikke arbeidsgivers.

NCC planlegger å bygge elektrisk vei

NCC planlegger å starte byggingen av elektrisk vei mellom Arlanda Lufthavn og Rosenbergs logistikkområde i 2016. PostNord har tro på El-veikonseptet og blir med i den videre satsingen.

E-bok for byggeplassen

Få fagbøker med stor illustrasjonsmengde er hittil utgitt som e-bok i Norge - så langt har forlagene mest satset på bøker med ren tekst, som romaner. Byggfaget blir dermed blant de første profesjonene som får tilgang til «sitt» fagstoff i en e-bok.

Minikamera som finner fukt og energilekkasjer

FLIR C2 er verdens første termografikamera i lommeformat. Kameraet er utviklet for å hjelpe fagfolk i byggebransjen til å identifisere fuktskader, kilder til energi-lekkasjer, tegn på strukturelle defekter, problemer i rørsystemer og mye mer.

Gjenvinningsanlegg til 500 millioner kroner

Det er mer enn 50 år siden man i Tromsø startet å snakke om å bygge et energigjenvinningsanlegg. Nå kommer anlegget til en halv milliard kroner.

Lanserer selvjusterende systemtrapp i Norge

Wee Systemtrapp er en stige- eller trappeløsning som selv justerer trinnene etter vinkelen trappen står i. Den nye løsningen, som er unik i Norge, gir tryggere fremkommelighet i høyden.

Bygger flyttbare leiligheter for unge

Svenska Bostäder skal nå bygge raske, standariserte, flyttbare leiligheter for unge mennesker. Selskapet har fått tillatelse til å sette opp 292 utleieleiligheter i Västberga med byggestart til sommeren.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00