www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Til New York for å motta prestisjepris

Reiulf Ramstad Arkitekter mottar for andre gang pris i Architizer-nettstedes prestisjefylte kåring blant verdens beste arkitektur og design. Den nye kirken i Knarvik som ble innviet i desember 2014, har gått helt til topps i kategorien for religiøse bygg og monumenter.

I gang med klima 2050

Mandag gikk det offisielle startskuddet for SINTEF og NTNUs nye storsatsing, SFIet Klima 2050.

BNL for utbyggingsselskap

BNL er positiv til etableringen av et utbyggingsselskap. – Næringen har gjennom flere år bedt om grep for å sikre større forutsigbarhet. Dette vil kunne være et slikt verktøy som over tid vil kunne bidra til økt kapasitet og kompetanse, sier Jon Sandnes i BNL i en første kommentar.

Får prestisjefylt EU-pris for Eidsvollsbygningen

Statsbygg får EUs kulturminnepris/ Europa Nostra Award, for restaureringen av Eidsvollsbygningen. Prosjektet har bidratt til å ivareta Europas kulturarv, mener juryen.

Disse gikk konkurs sist uke

Følgende firmaer har gått konkurs i firmaer relatert til bygg, anlegg og VVS-bransjene i perioden 23.mars til 1. april i følge bisnode.no

Leverer 20 km med rør

Industrikonsernet Protan er basert i Drammen, og leverer produkter til hele verden. En ny kontrakt sikrer salg av 20 kilometer Ventiflex ventilasjonsrør fra Norge til Hong Kong.

Se film om forslagene til nytt regjeringskvartal

Statsbygg har laget en film hvor de seks arkitektur- og konsulentteamene forklarer og presenterer sine forslag til hvordan det nye regjeringskvartalet kan utformes.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00