www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Forbrukerrådgiver for tryggere bolighandel

Vi går nå inn i visningsvåren, hvor mange skal i gang med bolighandel. For å hjelpe forbrukere som skal kjøpe eller selge bolig, har Norges Eiendomsmeglerforbund har tilsatt en egen forbrukerrådgiver.

Bryter kontrakten med spansk entreprenør

I august fikk spanske OSSA oppdraget med på bygge tunnel på E6 mellom Langslett og Sørkjosen i Nord-Norge. Nå bryter Statens vegvesen kontrakten som var verdt 415 millioner kroner. Årsaken er at OSSA ikke klarer å holde fremdriftsplanen.

Bygde 2825 meter tursti

Tidligere i år var Bydrift i Bergen ferdig med prestisjeprosjektet Løvstien. En 2825 meter turvei med mange pustehull som lekeplasser for barn, amfi og en lyssatt ufo med spesiell lyssetting.

Snart klart for solenergidagen

Solenergidagen 2015 arrangeres 8.mai i Ingeniørenes hus i Oslo.

Fire hete år for Firesafe

På fire år har brannsikringsselskapet Firesafe blitt dobbelt så store. – Målet er en milliard i omsetning innen 2020, sier administrerende direktør Morten Ameln.

Tidenes beste for Selvaag Bolig

I løpet av første kvartal 2015 solgte Selvaag Bolig 308 boliger med en samlet verdi på 1,02 milliarder kroner. Dette er det beste kvartalet i selskapets historie.

Klart for NM i taktekking

I juni møtes landets fremste taktekkere i det 3000 kvadratneter store The Qube ved Gardermoen. Der skal de kjempe om den gjeve Norgesmestertittelen under landets største takmesse, arrangert av Takentreprenørenes Forening.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00