www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Fire firmaer skal utvikle Hovinbyen

Fire arkitektkontorer vant konkurransen om å utvikle Hovinbyen i Oslo. Et prosjekt som er blant de aller største ombyggingsprosjektene Europa har sett.

Grep for å få flere i jobb

– Stortingets beskjed er klar. Langt flere skal i jobb etter målrettet attføringsinnsats, sier direktør Johan Martin Leikvoll i Attføringsbedriftene, NHO Service.

Flere kommer i heisen

Heis gir trygghet og trivsel, og mulighet til å bli boende hjemme lenger. Og nå er heisinvesteringen blitt enklere å håndtere ved at tilskuddet kan overføres fra et år til neste. Det er godt nytt for både borettslagene og næringen.

En av landets beste arbeidsplasser

TAG arkitekter er en av Norges ti beste arbeidsplasser blant virksomheter med inntil 50 medarbeidere. Arkitektkontoret fikk utmerkelsen fra undersøkelsesbyrået Great Place to Work. Selskapet som holder til i Oslo og Bergen har vokst raskt. Likevel har de lykkes i å øke medarbeidertilfredsheten.

Fornybar energi på nytt sykehus i Østfold

Fylkesordfører i Østfold, Ole Haabeth, sto for snorklippingen da Kalnes energisentral offisielt ble åpnet denne uken. Sentralen skal forsyne det nye Østfold-sykehuset utenfor Sarpsborg med fornybar varme og kjøling - og utnytte overskuddsenergi fra sykehuset.

Fikk hele 16 forslag til Oslos første plusshus

Eiendomsselskapet Entra utlyste tidligere i år gjennom NAL (Norske Arkitekters Landsforbund) en internasjonal arkitekt- og innovasjonskonkurranse om et nytt miljøvennlig kontorbygg som skal erstatte dagens bygg på Lilletorget 1 i Oslo. Hele 16 forslag var kommet i den gjeve konkurransen.

Lær å håndtere fukt i bygninger

Mycoteam og SINTEF Byggforsk inviterer igjen til fuktseminar. Seminaret tar opp viktig kunnskap om hvordan man skal håndtere fukt i bygninger.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00