www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Syv av ti sier nei til svart arbeid

Hele 71 prosent synes ikke det er greit å bruke svart arbeid i hjemmet. Jo høyere utdanning, jo mer motstand mot svart arbeid.

I kø for Østbanehallen

Torsdag 5. februar åpnet Østbanehallen etter halvannet år med renovering. Køene var lange før dørene åpnet, og inne ble det trangt om plassen.

Feiret at de var gjennom 3810 meter med fjell

Tirsdag 4. februar gikk den siste gjennomslaggssalva i Nøklegårdtunnelen (tidligere kjent som Skillingsmyr tunnel), i Telemark. Med det er den 3810 meter lange tunnelen ferdig drevet.

Signerer milliardkontrakt på Follobanen

Selskapet Societa’ Italiana per Condotte d’Acqua S.p.A (Condotte) er tildelt kontrakt for Follobaneprosjektets tunnelarbeid med konvensjonell metode; drill & blast-kontrakten. Kontrakten er den første av fem totalkontrakter i Norges største samferdselsprosjekt.

Halvparten av nybygg i Oslo BREEAM-sertifisert

– Reduserte driftskostnader og økt eiendomsverdi er noe av årsaken til at rekordmange nybygg nå BREEAM-sertifiseres, sier Elisabeth Montgomerie, BREEAM-koordinator i Multiconsult.

NCC selger for 785 millioner kroner

NCC Property Development AS selger kontorbygget Lysaker Polaris til Storebrand Eiendomsfond Norge KS. Transaksjonen er basert på en eiendomsverdi på MNOK 785. Overtagelsen finner sted 15. juli 2015 og har resultateffekt i 3. kvartal 2015.

Stor interesse for kald krig

Forslaget til verneplan for militære bygg og installasjoner fra den kalde krigen er møtt med stor interesse landet rundt.
Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00