www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Kjøper for 70 millioner for å rive

Når riksvei 110 i Fredrikstad skal utvides til fire felt mellom Ørebekk og Simo er det en rekke boliger og næringsbygg som må rives. Statens vegvesen har nå avtaler om å løse ut grunneiere for 70 millioner kroner.

Mest leste

Størst aktivitet i Oslo, Akershus og Finnmark
Rehabiliteringsmarkedet representerer en betydelig del av det norske bygge- og anleggsmarkedet. Byggfakta kartlegger de store og profesjonelle prosjektene, men sammen med mindre prosjekter og hele forbrukermarkedet antas det at rehabiliteringsmarkedet ...
Gaia ruster seg til passivhusdebatt
Gaia Arkitekter forbereder seg på en tøffere passivhusdebatt framover, og hevder at passivhusnivå slett ikke er avhengig av balansert ventilasjon og annen maskinering.
Her kan det bli demenslandsby
For kort tid siden ble Sykehuset Østfold Veum solgt. Nå planlegges det demenslandsby her og tre andre steder i Norge.
Disse har gått konkurs
Følgende selskaper med virksomhet innen bygg- og anleggsbransjen gikk konkurs i siste halvdel av desember 2014 og de første dagene av 2015:

Bruker amfetamin for å jobbe hardt og lenge

En fersk undersøkelse viser en ny gruppe rusmisbrukere. Håndverkere og ansatte i transportsektoren er blant de som forteller at de bruker amfetamin for å jobbe hardt og lenge, skriver forskning.no

ISY Bygg Office

App for bedre inneklima

Tre av fire som var misfornøyde med inneklimaet på jobben, tok selv fatt i problemet da de fikk hjelp av en app., skriver gemini.no

– Lastebiler bøtelegges på feil grunnlag

Statens vegvesen (SVV) hevder å ha avslørt at norske lastebiler registrerer seg som lette biler i stedet for tunge biler. Forskjellen når det gjelder bompengebetaling er enorm. Bøtelagte NLF-medlemmer dokumenterer at SVV tar feil.

Vestbysentrum skal vokse med 150 prosent

Østlandsområdet er spådd en kraftig befolkningsvekst, og det er knutepunktene som Vestby sentrum som skal ta en stor del av veksten. Vestby kommune skal gå fra landsby til by i de neste årene.

Har verdens nordligste byggeprosjekter

Jan Mayen, Hopen, Bjørnøya og Ny-Ålesund. Forsvarsbygg har verdens nordligste byggeprosjekter, skriver de på sin egen hjemmeside.

Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00