www.byggfakta.no   Åpne på nettet Avbestille Kontakt  
 
NÆRINGSBYGG BOLIGBYGG ANLEGG PROSJEKTFAKTA NYTT OM NAVN

Størst aktivitet i Oslo, Akershus og Finnmark

Rehabiliteringsmarkedet representerer en betydelig del av det norske bygge- og anleggsmarkedet. Byggfakta kartlegger de store og profesjonelle prosjektene, men sammen med mindre prosjekter og hele forbrukermarkedet antas det at rehabiliteringsmarkedet ...

Mest leste

Disse har gått konkurs
Følgende selskaper med virksomhet innen bygg- og anleggsbransjen gikk konkurs i siste halvdel av desember 2014 og de første dagene av 2015:
Store Oslo-planer fra Olav Thon
Olav Thon har gjennom lang tid sikret seg arealer i Oslo sentrum med tanke på senere utbygging. Nå tyder mye på at stunden har kommet.
Regionen med best vekstpotensiale
NHO-sjef Kristin Skogen Lund mener at dette området har landets største vekstpotensiale.
NHOs 10 gode grunner for større kommuner
Mange snakker nå om behovet for større kommuner. Hva kan det bety for deg som innbygger og for din bedrift? NHO har laget en liste med 10 gode grunner til at kommuner skal slås sammen.

Her kan det bli demenslandsby

For kort tid siden ble Sykehuset Østfold Veum solgt. Nå planlegges det demenslandsby her og tre andre steder i Norge.

ISY Bygg Office

Gaia ruster seg til passivhusdebatt

Gaia Arkitekter forbereder seg på en tøffere passivhusdebatt framover, og hevder at passivhusnivå slett ikke er avhengig av balansert ventilasjon og annen maskinering.

Skal overvåke 540 svenske eiendommer

Da en av Sveriges største eiendomsselskap, Fastighets AB Balder, skulle velge ny partner på energioppfølging nådde ingen av de svenske tilbyderne i anbudsrunden opp. De valgte norsk samarbeidspartner.

Borettslagsprisene steg 4,3 prosent i 2014

Tall fra Norske Boligbyggelags (NBBL) prisstatistikk viser en svak nedgang på 0,4 prosent fra 3. til 4. kvartal 2014. Kalenderåret sett under ett, viser en oppgang på 4,3 prosent.

Skal lyse opp Trondheim

Trondheim kommune har valgt strømselskapet LOS Energy som kraftleverandør frem til 2017, med mulig forlengelse til 2019. Avtalen har en årlig verdi på nærmere 60 millioner kroner, og hadde oppstart 1. januar 2015.

Åpne på nettet
Les Byggfakta eBlad
Avbestille nyhetsbrev
Redaksjonen
Annonsere
Om Byggfakta
www.byggfakta.no
Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
For informasjon kontakt red@byggfaktamedia.no
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 1024, 1510 Moss, Tlf: 69 91 24 00