21 nye leiligheter skal rives

 
21 nye leiligheter skal rivesFoto: Tore Kubberød
Et leilighetskompleks med 21 leiligheter på Jeløya i Moss skal rives, skriver moss-avis.no. Det halvferdige prosjektet har vært offer for konkurs, og etter to års stillstand med forfall velger Bank2 å starte et nytt boligprosjekt på tomta.

Leilighetene har en størrelse på fra 60 til 90 kvadratmeter, og prisene varierte fra 1,7 til 2,4 millioner kroner. Det er i tillegg en parkeringskjeller med plass til 26 biler.

Men investeringsselskapet som sto bak leilighetene gikk konkurs, og før jul forsøkte hovedkreditor Bank2 å selge prosjektet på tvangssalg. Ingen ville kjøpe, og nå går banken drastisk til verks.

– Vi fjerner de oppførte leilighetene og selger unna modulene sier administrerende bankdirektør Frode Ekeli til Moss Avis. Han forteller at nettauksjonen vil starte allerede denne uka.

Vi ser det som hensiktsmessig å bygge alt på nytt igjen. De gamle modulene må erstattes for å få den kvaliteten vi ønsker, sier Ekeli til avisa.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår