Treteknisk inviterer til seminar

 
Treteknisk inviterer til seminarROOFBOX, Nussmüller Arkitekten
Norsk Treteknisk Institutt inviterer til seminar om påbygg og energioppgradering av eksisterende bygningsmasse, onsdag 6. september på Bryggens Museum i Bergen.

Energieffektivisering av eksisterende bygningsmasse er en av de største utfordringene knyttet til energibruk, men likevel blir bare 1,2 % av Europas bygningsmasse rehabilitert årlig. Tilbygg kan være et lønnsomt tiltak for å korte ned tilbakebetalingstiden og minske risikoen i energioppgraderingsprosjekt. Trebaserte løsninger er høyaktuelt for tilbygg, og kan omfatte alt fra etterisolering til industrialiserte konsepter med elementer og moduler

Nussmüller arkitekter har med konsepter som ROOFBOX og UrbanBoxes vist hvordan man med modulære og fleksible løsninger kan bygge tilbygg i urbane områder. Arkitektene OPA FORM er involvert i flere lokale prosjekter med fortetting og bevaring i Bergen, fra påbygg og ombygging av hotell til fortetting og bevaring av historisk trebebyggelse. I tillegg blir det presentasjon av resultater fra arbeidet i det pågående EU-prosjektet ABRACADABRA.

Seminaret arrangeres av Norsk Treteknisk Institutt, og er en del av EU-prosjektet ABRACADABRA.

Påmelding: https://goo.gl/forms/oI9Xp40DCpvkDQnP2

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle