Styrker det norske teamet for å møte veksten

 
Styrker det norske teamet for å  møte veksten
Uzin Utz AG, en global aktør og produsent av produkter, utstyr og verktøy for gulvbransjen, fortsetter sin ekspansive utvikling i Skandinavia. Uzin Utz Group Norge AS ansetter ytterligere en Distriktsansvarlig.

Fjoråret var et godt år for tyskeide Uzin Utz AG, som høstet stor suksess internasjonalt. Vekstpotensialet i det Skandinaviske markedet er også stort. Den norske salgsteamet forsterkes nå derfor med Björn Fjerdingby, 36 år, som vil arbeide som distriktsansvarlig på Østlandet, Hedmark/Oppland/Østfold, samt deler av Akershus/Oslo.

Björn Fjerdingby har bakgrunn fra Norfloor AS som proff- og prosjektselger. Senest kommer Björn fra Laticrete Nordic AS, hvor han hadde stilling som salgssjef.
- Det føles veldig spennende å bli med på Uzin´s ekspansiv reise og jobbe med Uzin´s brede portefølje av kvalitetsprodukter, forteller Björn Fjerdingby om sin nye stilling.

- Rekrutteringen av Björn er i tråd med Uzin Utz AG’s vekststrategi i Skandinavia og vil befeste Uzin’s posisjon i det norske markedet, sier Christian Brevik, Salgssjef i Uzin Utz Group Norge AS.
- Björns erfaring og kunnskap i salg vil være en stor ressurs for oss i denne bestrebelse og målsetning, poengterer Christian Brevik avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle