Prosjektledere / Anleggsledere / Tilbudsledere

 
Prosjektledere / Anleggsledere / Tilbudsledere
AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA. Forretningsenheten har en klar målsetting om å være en preferert energipartner for våre kunder. Vår avdeling innen Fornybar Energi og tekniske entrepriser øker oppdragsmengden.

Nå har du muligheten til å bli med å videreutvikle vårt forretningskonsept. Vi trenger flere nysgjerrige, dyktige og fremtidsrettede personer til spennende stillinger innen tekniske anlegg med energifokus:

 • Prosjektledere
 • Anleggsledere
 • Tilbudsledere og kalkulatører

Vi søker deg som har:

 • faglig tyngde og erfaring/ utdannelse innen tekniske fag (rør, ventilasjon, elektro)
 • sivilingeniør-, ingeniør-utdanning eller teknisk fagskole. Erfaring kan veie opp for manglende utdanning
 • erfaring med planlegging av større prosjekter og har god gjennomføringsevne
 • god kjennskap til bransjen og prosjektmarkedet
 • evnen til å utforme og selge inn gode energitekniske løsninger
 • kunnskap om og sertifisering innen sprinkler (prosjektering/utførelse/kontroll)
 • bakgrunn fra ledelse av tekniske entrepriser med minimum 3 5 års praksis
 • bakgrunn fra kalkulasjon og innkjøp av tekniske komponenter og kontrahering av entrepriser

Du kjennetegnes av å ha gode motiverende lederegenskaper, kontaktskapende og ikke minst en selvstendig driv til å lykkes godt med det du foretar deg. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Har du høyere utdannelse og relevant erfaring fra bransjen, vil du kunne få en sentral rolle i enheten med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingene ta kontakt med prosjektdirektør Bjørn Stokkevåg på 906 91 902.

Søk på stillingen

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle