Project Sales Manager

 
Project Sales Manager
Er du Norges beste prosjektselger? Ønsker du å lykkes i et stort internasjonalt konsern? GROHE styrker sin satsing i det voksende prosjektmarkedet i Norge. Vi bygger opp et nytt team og ser nå etter Project Sales Manager. Du vil være del av et nordisk prosjektteam med hovedansvar for salg mot arkitekter, rådgivende ingeniører og utbyggere. Her vil du få muligheten til å påvirke viktige beslutningstakere til å velge markedets mest innovative produkter. GROHE har stort fokus på utvikling av ny teknologi og funksjonelt design som er tilpasset et krevende Norsk marked og du vil ha en fantastisk moderne produktportefølje som tilfredsstillerdagens forventninger til smarte, funksjonelle og vakre løsninger.

Kontaktperson: André Haaland
Stillingstittel: Management Consultant
Telefon: 97077785
Kontaktperson: Frida Nossen
Stillingstittel: Business Analyst
Telefon: 97535604

Arbeidsgiver: Grohe AS
Stillingstittel Project sales manager
Sted: Oslo
Varighet: Fast

I denne stillingen vil du få et overordnet ansvar for innsalg og posisjonering av GROHE i alle relevante, større utbyggingsprosjekter i Norge. Dette innebærer identifisering av kommende prosjekter, samt bearbeiding og påvirkning av de ulike beslutningspåvirkerne og beslutningstakerne som involveres i tidlig fase av prosjektet. Som Project Sales Manager vil du måles på antall prosjekter GROHE velges som leverandør. Derfor vil relasjonsbygging overfor byggherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører, større utbyggere og entreprenører stå sentralt. Du vil jobbe tett med det øvrige salgsteamet, for å sikre at lokale byggeprosjekter bearbeides optimalt i distriktene.

I rollen er det viktig å forstå verdikjeden og kjenne til de ulike aktørene som skal bearbeides og påvirkes. Derfor ser vi etter deg som har erfaring med prosjekt- eller løsningssalg fra byggebransjen. Din evne til å skape relasjoner er viktig, derfor er det avgjørende at du klarer å bygge troverdighet på ulike nivå i bransjen. Du har gjerne høyere utdannelse innenfor byggetekniske fag, tilsvarende bachelornivå (lang erfaring og gode resultater vil kunne kompensere for manglende utdanning). For å kunne skape resultater er en strukturert og analytisk arbeidsform avgjørende. Spennet og omfanget av oppgaver du vil få ansvar for er bredt. Dette krever selvstendighet, struktur, evne til å prioritere, informasjonsdeling, samt sterk målorientering.

Vi tilbyr en sentral rolle i organisasjonen, hvor du vil inngå i et team av engasjerte og kvalifiserte medarbeidere. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver og store muligheter til faglig og personlig utvikling i et globalt ledende selskap, som byr på internasjonale karrieremuligheter og konkurransedyktige betingelser. Stillingen rapporterer til Country Manager i Norge og er lokalisert på Skøyen, men vil kreve en del reisevirksomhet for å sikre god relasjonsbygging både mot kundesiden og internt i den nordiske organisasjonen.

Kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland, tlf. 970 77 785 eller Frida Nossen, tlf. 975 35 604 for utfyllende informasjon. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor GROHE.

Søk på stillingen her

 

Om arbeidsgiveren
GROHE er Europas største og globalt ledende produsent og leverandør av sanitærutstyr, med omtrent åtte prosent andel av verdensmarkedet. Som en global merkevare for sanitære produkter og systemer og ble GROHE i 2017 utnevnt som ett Fortune top 50 selskap. Dette ble begrunnet gjennom deres evne til å utvikle verden til noe bedre gjennom vannbesparing og innovative produkter. Med sine hovedkontorer i Hemer og Düsseldorf, sysselsetter selskapet i dag om lag 9 000 mennesker over hele verden.

I januar 2014 ble GROHE kjøpt av Lixil Group and the Development Bank of Japan. GROHE drives i dag som et uavhengig brand innenfor Lixil Group.

GROHE North Europe er ansvarlig for selskapets salg og markedsføring i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Island og Baltikum. Hovedkontoret ligger i København og vi er i dag et kompetent team på nesten 100 engasjerte medarbeidere. I Norge har GROHE bygget opp en ny moderne organisasjon med store ambisjoner om å ta en ledende rolle i markedet. Teamet er sammensatt av 13 kompetente medarbeidere med sterk dedikasjon i jobben for å styrke GROHEs posisjon

For nærmere informasjon om konsernet og våre produkter besøk vår hjemmeside www.grohe.com

Sektor: Privat
Sted: Engebrets vei 3 0275 Oslo

Bransje: VVS
Stillingsfunksjon: Salg / Løsningssalg

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle