Produktsjef Baderom

 
Produktsjef Baderom
Brødrene Dahl søker produktsjef baderom som får ansvaret for selskapets produktportefølje av synlige VVS-produkter. Dette er produkter som er i fokus hos sluttkunder og preges av sterk konkurranse, i tillegg til design- og teknisk utvikling som går fort.

Sentrale ansvars- og arbeidsoppgaver vil være:

  • Aktivt ta verdikjedeansvar fra produktets spede start til implementering, lansering og avvikling
  • Å ha overordnet ansvar for hovedleverandørene, herunder årsavtaler, forhandlinger og prissetting innen synlige produkter
  • Identifisere og få godkjent nye produkter og leverandører innenfor synlige VVS-varer
  • Planlegge og gjennomføre kampanjer innen segmentet
  • Utøve teknisk support og opplæring for egne avdelinger
  • Være spesialist og relasjonsbygger i nært samarbeid med salgs -og markedsorganisasjonen
  • Videreutvikle prosesser og rutiner for produktene

Du skal være en nøkkelperson, i jevn kontakt med sentrale ressurser på tvers av hele verdikjeden. Produktsjefen rapporterer til Markedssjef Baderom. Aktuelle kandidater har utdannelse fra teknisk fagskole eller høyere, kombinert med relevant kommersiell jobberfaring som produkt/marked- eller salgssjef innen tekniske produkter. Markedsutdannelse med erfaring som produktsjef eller markedssjef for tekniske produkter er også relevant bakgrunn for stillingen. Kandidatene vi søker har min. 3 års relevant arbeidserfaring som produktsjef eller produktutvikling innen komplekse verdikjeder. Bransjeerfaring fra varehandel innen byggevare vil være særlig relevant.

God forståelse og erfaring for bruk av støttesystemer, herunder også Excel, er et minimumskrav. Du må være en god relasjonsbygger og kunne prestere under rammer – ikke rutiner. Du har en «can-do-attitude», evner å tenke nytt, er positiv, energisk og sørger for å ha det gøy på jobben med dem rundt deg. Det er viktig for oss at du er motivert og blir engasjert av å være med å utvikle sammen med dine kollegaer.

Brødrene Dahl kan tilby en spennende stilling med gode betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Arbeidssted er på Bryn.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Compass ved Øyvind Bakken, tlf. 90 700 392.

Søk på stillingen

Om arbeidsgiver
Brødrene Dahl AS har som målsetting å være den ledende tekniske handelsbedriften i Norge. Vi arbeider innenfor kundesegmentene VVS, VMT, Industri, Verktøy, Havbruk, Prefab, Marine, Oil & Gas, Vannkraft og Samferdsel. Konsernet har 1.500 medarbeidere og en omsetning på over 7 milliarder kroner. Selskapet driver virksomhet på 73 steder i Norge, har flere datterselskaper, eksportvirksomhet og er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle