Påmelding til Byggavfallskonferansen

 
Påmelding til Byggavfallskonferansen
Byggavfallskonferansen som avholdes den 7. og 8. februar er den viktigste møteplassen for faglig oppdatering og erfaringsutveksling for ansatte i privat og offentlig sektor som jobber med byggavfall. Byggavfallskonferansen 2017 er den niende i rekken.

Konferansen, inkludert middagen, avholdes som vanlig i Oslo Kongressenter ved Youngstorget i Oslo sentrum. Lunsj før avreise den 8. februar finner sted mellom kl. 12.00 og 13.00.

Pris: kr 4 100 (ekskl. mva.)

Prisene inkluderer lunsj begge dager og middag første dag. Ingen refusjon ved avbestilling etter dette. Det gis ikke reduksjon i pris for deltakere som ikke deltar på middag og/eller hele konferansen.

Overnatting
Deltakere må selv ordne med overnatting. Scandic Victoria tilbyr overnatting i enkeltrom natt til 7. og 8. februar for kr. 1290,- inkl. frokost og m.v.a. og 1390,- for dobbeltrom. Dette forutsetter bestilling før 1. januar 2017. Det må betales for rom som ikke er avbestilt.

Scandic Victoria ligger i Rosenkrantzgate 13 og har telefonnummer 24 14 70 00. Kode som skal benyttes ved booking er: BCOW060217 enten det er pr. telefon eller via hjemmesiden til Scandic Victoria. I tillegg må det oppgis navn, e-postadresse, telefonnummer og kredittkortnummer med utløpsdato ved bestilling.

Endelig program finner her

Meld deg på her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle