Os Byggsenter er blitt XL-BYGG

 
Os Byggsenter er blitt XL-BYGGEn del av de ansatte samlet i anledning åpningen av XL-BYGG butikken. Daglig leder Stig Atle Gjøvåg nr to fra høyre. (Foto Hans Fredrik Bøhmer)
Fra åttende mars gikk Os Byggsenter AS i Os utenfor Bergen over til XL-BYGG. I går kunne butikken åpne med ny XL-profil. 

Fra åttende mars gikk Os Byggsenter AS i Os utenfor Bergen over til XL-BYGG. I går kunne butikken åpne med ny XL-profil. 

- Vi bytter kjedetilknytning nå etter 13 år i Bygger'n, sier daglig leder Stig Atle Gjøvåg i en pressemelding. Han fortsetter: 

- Vi gleder oss til å få ta del i konseptene og markedsføringen innenfor proff  og privat. XL-BYGG vil passe oss utmerket som faghandel innen trelast og byggevarer. 

 

Medlemseid

XL-BYGG ble valgt som samarbeidende kjedekonsept fordi det er en medlemseid kjede bestående av lokalt eide og drevne byggevareforhandlere. Gjøvåg understreker at han er opptatt av at i XL-BYGG får bedriften mulighet til sammen med mange andre lokale forhandlere, å være med og eie og påvirke utviklingen av kjeden. Kjeden har til sammen 290 butikker i Norge, Sverige og Danmark med en sluttomsetning på ca 18 milliarder kroner. I Hordaland er det nå seks XL-BYGG-forhandlere. 

Butikken har fått merkbar oppgradering med gode forhold både for kunder og ansatte. Bak skranken står butikkselger Anne Martha Bruarøy. (Foto: Hans Fredrik Bøhmer)

 

Os Byggsenter har et moderne anlegg i Industriveien rett utenfor sentrum av Os, og i forbindelse med omprofileringen er det også foretatt en merkbar oppjustering av anlegget.

- Vi har fokusert på å lage en ryddig, oversiktlig og logisk butikk, sier Gjøvåg og legger til at bedriften også bytter ut noe av sortimentet for bedre å tilpasse seg privatkundenes ønsker. 

- Våre kunder skal kunne finne varer de etterspør og trives her, sier han. 

Tilbakemeldinger fra kundene på åpningsdagen bekrefter at man har lykkes med dette. 

Samtidig har Os Byggsenter byttet fra Hiba hus til Blink Hus. 

- Dette blir en fremtidig strategisk viktig partner for oss, sier Gjøvåg. Siden januar har Os Byggsenter markedsført Blink Hus og merket har fått en god mottakelse med sine husmodeller i lokalmarkedet. 

Omsetningen i Os Byggsenter ligger på ca 55 millioner kroner og staben består av 20 ansatte. 

XL-BYGG Os Byggsenter. (Foto: Hans Fredrik Bøhmer)
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle