Markeds- og produktsjef

 
Markeds- og produktsjef
Relekta-Gruppen er ledende innen salg av bygg-, reparasjons- og vedlikeholdsprodukter i Norge. Vi er markedsleder på flere områder, og representerer kjente internasjonale produsenter og varemerker. Relekta eies av det svenske børsnoterte konsernet Indutrade og er Skandinavias mest sertifiserte bedrift på salg, kvalitet og miljø. Vi er over 110 medarbeidere og vurdert til en av Europas beste arbeidsplasser i flere kåringer (Great Place to Work og European Business Awards).

Det er helt avgjørende for oss å rekruttere medarbeidere som bidrar positivt til vårt gode miljø, høye trivsel og gode resultater. Relekta vant førsteplassen i Great Place to Works vurdering av norske mellomstore bedrifter i 2016. 99% av våre medarbeidere sa seg enig i at Relekta er "et flott sted å arbeide", og i fjor ble vi attpåtil kåret til Europas beste arbeidsgiver i Europas største bedriftskonkurranse; European Business Awards.

Vi kan nå tilby en jobb som har en interessant kombinasjon av både produkt- og markedsansvar hvor du har mulighet til å se langsiktige resultater av det du skaper. Du vil ha tett samarbeid med salgsledelsen, tilsvarende roller og markedsteamet forøvrig.

Produktansvar for utvalgte kategorier
De enkelte kategoriene i Relektas produktspekter er fordelt på flere medarbeidere. I løpet av rekrutteringsprosessen vil vi endelig definere hvilke kategorier som vil inngå i denne stillingen. Uansett vil du ha ansvaret for hele produktsyklusen fra det å identifisere nye leverandører/produkter og introdusere dette i organisasjonen, fastsette priser osv. til det å følge opp produktenes omsetning og lønnsomhet.

Markedsansvar for divisjon PROFF
Divisjon PROFF selger vedlikeholds- og reparasjonsprodukter direkte til bedriftskunder innen auto, bygg og industri. Du vil ha et helhetlig ansvar for alt som har med markeds- og informasjonsarbeid for alle produktene, herunder emballasjedesign, markedsmateriell, markedskanaler, kampanjer og messedeltakelser osv.

Er dette et riktig neste steg for deg?
Du bør ha relevant erfaring fra en handelsbedrift, veldig gjerne i vår bransje. Du har erfaring med produkt- og kategoriansvar, og er kjent med begrepet "kategoriledelse". Erfaring med PIM er en fordel. Du har gjerne høyskoleutdanning innen økonomi, markedsføring, innkjøp, varehandel eller kanskje teknikk/kjemi - og har god forståelse for tall og økonomi, kombinert med sterk faglig interesse for produktledelse og markedsledelse.

Du behersker norsk svært godt og engelsk meget godt. Det er ingen ufordel med litt tysk/hollandsk (flamsk) da viktige leverandører er i dette språkområdet - men du klarer deg godt uten også.

Kjenner du deg noenlunde igjen i hva jobben krever vil vi gjerne ha kontakt med deg - men ta gjerne turen innom nettstedet vårt først hvor du finner mye informasjon.

Du registrer din søknad kjapt og enkelt ved å klikke her, eller ved å sende den til jobb@relekta.no (med #9360424 i tittelfeltet). Det er flott hvis du får gjort det raskt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle