Leder Teknisk avdeling

 
Leder Teknisk avdeling
LK Systems i Norge er i sterk utvikling og vi skal styrke vår tekniske avdeling med en dyktig og utviklingsorientert leder.

Som Leder for Teknisk avdeling blir du ansvarlig for å styrke og videreutvikle den tekniske supporten overfor kundene, og å lede avdelingens tre dyktige medarbeidere. I tillegg til å støtte salgsteamet, vil du ha en aktiv rolle ut mot de ulike aktørene i bransjen i forbindelse med tekniske spørsmål og oppdatering på LK Systems til enhver tid nye tekniske løsninger. I tillegg får du et overordnet ansvar for å være oppdatert på relevante lover og forskrifter.

Sentrale ansvarsområder:
Lede og videreutvikle teknisk avdeling
Sentral i ulike produktutviklingsprosjekter
Produktansvar for våre varmetekniske produkter
Være en driver i den tekniske kommunikasjonen med byggentreprenører, konsulenter og  andre viktige aktører i bransjen
Sikre strukturert og systematisk behandling av kundeproblemer
Prosjekteringssupport
Støtte til salgsapparatet

Vi ser gjerne at du er VVS ingeniør med erfaring fra prosjekter/prosjektledelse. Likeså er det viktig at du har god kunnskap innenfor varmefaget. Du bør trives med ledelse og utvikling av egne ansatte og like å jobbe aktivt ut mot kunder som byggentreprenører, grossister og konsulenter. Samtidig tror vi at du innehar noen viktige egenskaper som gjør at du bidrar til entusiasme og inspirasjon både internt og eksternt. Du fremstår som teknisk sterk innen VVS-faget, har kjennskap til BIM, og kan bistå med dimensjonering og prosjektering i ulike prosjekter. Du bør trives med å være på farten, da rollen innebærer noe reising.

LK Systems AS representerer en kjent og sterk merkevare, markedets bredeste sortiment og produkter av høy kvalitet. Du vil bli en meget viktig brikke i den videre veksten i Norge.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158. Registrer din CV under ”søk her” så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor LK Systems.

Om arbeidsgiveren
LK Systems er en av Nordens ledende VVS-leverandører og sortimentet består av moderne systemer for tappevann, gulvvarme og gatevarme samt ulike typer av rør og rørkoblinger. LK Systems er et av 15 datterselskaper i konsernet Lagerstedt & Krantz AB. I konsernet inngår bl.a. LK Armatur AB i Helsingborg med omfattende produksjon av armaturer og LK Pex AB i Ulricehamn som produserer de egenutviklede PE-Xa-rørene, som utgjør kjernen i mange av LKs systemer. LK Prefab AB er et datterselskap i LK Systems som produserer skreddersydde VVS-fordelerskap til rørentreprenører og OEM-kunder. Dette er en virksomhet som er i sterk vekst.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle