Lanserer CELINE Quadro-sett

 
Lanserer CELINE Quadro-settBildet: ELC har spenningsforsyning for alle systemlamper. Sammen med tilstedeværelses- og lyssensorikken utgjør den en tilstedeværelses- og dagslysavhengig konstantlysregulering, inkludert individuell iscenesetting.
ESYLUX presenterer CELINE Quadro-settene – en systemløsning for smart arbeidslys som modulært kombinerer lamper, sensorikk og styreenheter.

ESYLUX Light Controller (ELC), som er integrert i master-lampene til settene med samme navn i NOVA-serien, er dermed tilgjengelig separat for første gang. Alt fra funksjonaliteten til den klassiske, tilstedeværelsesavhengige konstantlysregulering til det biologisk aktive lyset fra SymbiLogic-teknologien er som før, inkludert Plug-and-play for installeringen.

Nedsenkede systemtak tilbyr flere formgivnings- og posisjoneringsmuligheter ved installering av ønsket romteknikk. For å kunne tilby elektro- og lysplanleggere et enda større utvalg, og for å kunne innfri brukerens ønsker, presenterer ESYLUX nå intelligent belysning med Quadro-settene i CELINE-serien.

Systemløsning med intelligent lysstyringDenne systemløsningen kombinerer heldekkende LED-taklamper med den separate PIR- og lyssensorikken til en tilstedeværelsesdetektor og den separate styreenheten til ESYLUX Light Controller (ELC). Taklampene passer inn i typiske rastermønstre for nedsenkede tak på 600 x 600 eller 625 x 625 mm, og de kan kobles til ELC via Plug-and-play. ELC har spenningsforsyning for alle systemlamper. Sammen med tilstedeværelses- og lyssensorikken utgjør den en tilstedeværelses- og dagslysavhengig konstantlysregulering, inkludert individuell iscenesetting.

På høyeste utbyggingsnivå benytter systemet biologisk aktivt lys fra SymbiLogic-teknologien til ESYLUX for å gi økt livskvalitet på arbeidsplassen. Biologisk aktivt lys fremmer vitalitet, velvære og konsentrasjonsevne og restituerende søvn om natten. SymbiLogic sørger for energieffektiv utnyttelse av dagslys i biodynamisk lysstyrkeforløp. Denne belysningsformen vil dermed forbli tydelig over standarden for belysningsstyrke, også for standardkontorer. Videre gjør teknologien det mulig å tilpasse lysstyrke- og fargeforløp til lysforholdene på ulike breddegrader.

Biologisk aktivt lys som kan utvides i høy grad, også for KNXSystemet kan tilpasses alle vanlige omgivelseskrav for alle romstørrelser. CELINE Quadro-settene inneholder fire lamper, men det er også mulig å kombinere færre lamper med ESYLUX Light Controller og koble dem til med Plug-and-play. Du kan kombinere opptil 20 Quadro-sett for spesielt omfangsrike installasjoner. Videre er det mulig å koble 4 x 25 standardlamper med DALI-kapasitet til de ELC-integrerte grensesnittene. Dette gir kringkastingsmodus for opptil fire separate kanaler. DALI-bryteren for tilstedeværelsesavhengig kobling til konvensjonell bruk kan også integreres.

Systemet kan styres på ulike måter. Med grunnutførelsen kan du endre lysstyrke og eventuelt lysfarge med 230 V- og impulsbryter samt universalfjernkontrollen fra ESYLUX. Du kan også opprette individuelle scener. Videre finnes det Bluetooth-varianter, som kan styres med en app. Produsenten har også utviklet utførelser med en innebygget KNX-modul. Dette gjør det mulig å integrere dem i KNX-bygningsautomasjon uten behov for en ekstra gateway.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle