Inviterer til fagseminar

 
Inviterer til fagseminar
SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA) har satt sammen et faglig seminar om samferdsel og infrastruktur tirsdag 23. januar.

På seminaret tirsdag 23. januar vil Sveinung Rotevatn som er tidligere stortingsrepresentant for Venstre og nå rådgiver hos SANDS holde innledning. Deretter vil deltakerne få en grundig politisk analyse av Tor Mikkel Wara, partner og rådgiver i First House.

Konkurransen for å vinne frem på de store samferdselskontraktene tiltar. Stadig flere store internasjonale aktører ser mot det norske markedet. Solberg II-regjeringen er snart klar. Trolig med Venstre som ny regjeringspartner. Satsing på infrastruktur har vært helt sentralt for Høyre og Frp i regjering fra første valgseier i høsten 2013. Regjeringen fikk på nytt mandat til å fortsette etter Stortingsvalget i høst.

I forslaget til statsbudsjett ser vi at satsning på samferdsel; vei, jernbane, flyplasser og annen sentral infrastruktur får høy prioritet. Men hvor stor gjennomføringskraft vil man sette bak de politiske prioriteringene? Vil regjeringen Solberg II følge opp de føringer vi ser i Norsk Transportplan.

– Hva vil vi se av regjeringsplattformen som skal utvikles for Solberg II regjeringen? Hva skjer om når Venstre nå trolig går inn i regjeringen? Her er det mye spennende å bli oppdatert på for alle som er opptatt av store samferdsels- og infrastrukturprosjekter, sier Geir Frøholm som er leder for infrastruktur i SANDS.

– På seminaret vil SANDS fokusere på å forstå det vi kan forvente av utvikling innen det politiske landskapet fremover. Her vil fokus være å forstå det som er viktig for de norske og internasjonale aktørene som satser og som vil konkurrere om store infrastrukturkontrakter innen samferdselssektoren. Gjennom seminaret er målet å bidra til å gjøre aktørene bedre forberedt på de kommende anbudskonkurransene, sier Morten Tveten som er senioradvokat og ansvarlig for arrangementet i SANDS.

– Vi vet at satsing på vei, jernbane, flyplasser og infrastruktur står i fokus for regjeringen Solberg II. Regjeringens prioriteringer og tenkning innen samferdsel vil bli presentert av Morten Stordalen, stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet og første nestleder i Samferdselskomitéen på Stortinget.

– Vi vet også at det pågår forhandlinger i disse dager på Jeløy utenfor Moss om å ta Venstre inn i regjeringen. Vi spør: Hva blir konsekvensene for samferdselspolitikken?. Dette temaet vil bli belyst av Sveinung Rotevatn, som er tidligere stortingsrepresentant for Venstre og nå rådgiver i advokatfirmaet SANDS.

– Vi vil få kommentarer til innledningene fra Tor Mikkel Wara, som er partner og rådgiver i First House. Det vil med andre ord være et svært spennende seminar for de som er interessert i samferdsel, sier Morten Tveten.

Seminaret finner sted tirsdag 23. januar 2018 SANDS lokaler i Cort Adelers gate 33. Seminaret starter kl. 12.00 og slutter ca. kl. 13.30. Link til program og påmelding: https://www.sands.no/nb-NO/seminarer/oslo-23-01-2018-forstå-politikken-og-bli-bedre-på-anbudskonkurranser-med-fokus-på-samferdselssektoren

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle