Interplywood blir Hardstuff

 
Interplywood blir Hardstuff
I januar 2016 ble virksomheten til Hardstuff Norway AS innlemmet i Interplywood AS. I forbindelse med sammenslåingen ble produktsortimentet vårt utvidet betraktelig.

Kryssfiner (plywood) er ikke lenger er kjerneprodukt for selskapet, og Interplywood-navnet er således noe utdatert. Vi ønsker å reflektere den siste tidens spennende endringer gjennom et navne- og logobytte. Navnet Hardstuff klinger godt, og de fleste av våre produkter har robuste overflater. Vi har store ambisjoner for fremtiden og gleder oss til videre samarbeid i ny drakt sier de i en pressemelding.

Ny logo
Med nytt navn følger også helt ny logo. Interplywood sin første logo ble introdusert ved selskapets oppstart i 2006. Logoen har til nå vært basert på produktgrupper som kryssfinér og sponplater, men som i senere år har blitt kraftig utvidet.

Den nye logoen og fargene gjenspeiler dagens produktsortiment, som i stor grad er estetiske og slitesterke overflater som terrassegulv, fasader, parkett, benkeplater, kledninger, rekkverk og bjelkesystemer. Alt vi leverer fra oss er stort sett fargerikt og rektangulært, for ikke å si spektakulært. Logoen gir også en indikasjon på en plantegning. Fra og med 6. april 2017 ble Hardstuff - din leverandør av hardføre systemer til bygg en realitet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle