Høye ambisjoner og godt samarbeid

 
Høye ambisjoner og godt samarbeidAdministrerende direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg og ass. direktør i Utdanningsetaten, Dag Hovdhaugen.
Entreprenører, leverandører og byggeleder var samlet på Helsfyr 15. februar for å høre hva slags krav Utdanningsetaten og Undervisningsbygg har i sluttfasen på skoleprosjektene i Oslo. Hvordan sikre en smidig overlevering av gode skolebygg til riktig kvalitet og til riktig tid?

- Vi bygger noen av Norges flotteste og beste skoler i Oslo fordi vi ønsker å gi barna våre best mulig rammer for å lykkes i livet. Skolen er et viktig ledd i den utviklingen, innleder ass. direktør i Utdanningsetaten, Dag Hovdhaugen, som fortsetter:

- Vi opplever bedre og bedre kontroll i skoleprosjektene for hvert år, men vi ønsker fremdeles mindre feil og mangler enn det er i dag. Men vi er heldigvis på rett vei.

Høye ambisjoner og godt samarbeid
- Vi har som ambisjon å levere skolebygg med null feil, sier administrerende direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg.

Hansen presiserer at hun vet hvor vanskelig det er å levere fra seg et helt nytt bygg med dagens høye tekniskestandard, helt uten feil og mangler.

- Vi opplever færre og færre feil ved overlevering til Utdanningsetaten, men vi må gjøre det aller beste vi kan, og det skal vi også gjøre i årene som kommer.

- Vi som byggherre har et stort ansvar når det gjelder nettopp sikkerhet. Alt som henges opp i skolebyggene må det være stålkontroll på. Her finnes det ikke noe alternativ til null feil ved overlevering, avslutter hun.

I 2017 skal tre nye skoler åpnes: Brynseng, Vollebekk og Valle Hovin videregående skole i tillegg til flere rehabiliterte skoler som Haugen og Manglerud.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle