Her er årets foredragsholdere!

 
Her er årets foredragsholdere!
Torsdag 21. september samles bolig- og byggenæringen til OBOS Boligkonferanse 2017. Velkommen til årets viktigste fagdag for en bransje som tar byutvikling på alvor!

Har du husket å melde deg på?

Engasjement for miljøet er en selvfølge for store bedrifter. Men hvorfor? Er dette et ekte engasjement for reduserte klimagasser, eller skyldes miljøengasjementet rett og slett et ønske om å forbedre eget omdømme?

Dyktige foredragsholdere står klare for å gi deg en dag full av faglig inspirasjon:

Terri Wills, leder av The World Green Building Council
Wills er opptatt av grønne bygninger til alle, overalt! Hun kan fortelle hvordan og hvorfor vi i lille Norge skal bygge klimavennlige boliger!

Peter Stenfeldt, OBOS Sverige
Stenfeldt jobber med boligprosjektet High6, et innovativt seksetasjes bolighus som utnytter digitalisering og teknologi for å skape klimavennlige boliger vi sjelden har sett maken til!

Mikael Ludvigsson, Smart Housing Småland
Smålands solide kunnskap om råvarer som tre og glass, sammen teknologi fra internasjonalt ledende innovasjonsmiljøer, gjør dem i stand til å tilby attraktive, holdbare og konkurransedyktige boliger!

Reinhard Kropf, Helen&Hard
Kropf er arkitekt i Helen&Hard, og er glad i tre som byggemateriale. Under konferansen deltar Kropf i debatten: Hva er mest bærekraftig – tre eller betong?

Bent Einar Nygren, Unicon Betong
Nygren mener at betong er mer bærekraftig enn tre. Under konferansen deltar Nygren i debatten: Hva er mest bærekraftig – tre eller betong?

Ragnhild Forslund, Veidekke Eiendom
I sitt neste store boligprosjekt strekker Veidekke seg langt for å redusere klimagassutslipp. De som flytter inn i Nyegaardskvartalet får bo i Norges største miljøsertifiserte boligprosjekt. Men hvilke miljøkvaliteter skal man legge vekt på? Og hva skal til for å få boligkjøpere til å velge miljøbevisst?

Even Jermstad, OBOS Nye Hjem
På en hjørnetomt på Manglerud kommer et av byens mest miljøvennlige og innovative hus, spesialdesignet for unge mennesker med en grønn livsstil. Justerbare planløsninger, fellesskap og deling er viktige stikkord for den som skal bo her.

Rune Skeie, Asplan Viak
Som landskapsarkitekt jobber Skeie for å gjøre hustakene om til grønne korridorer i landskapet. På den måten blir takene et virkemiddel for å ta vare på naturmangfoldet og vekstene som er i ferd med å dø ut i norsk natur.

Helene Gallis, Nabolagshager
Helene Gallis kommer til konferansen for å vise at det dyrkes mat på byens tak. I sommer er hun prosjektleder for "Takk for maten", et takbasert urbant landbruk midt i byen.

Claire de Wangen, Birøkter
På Ulven i Oslo fantes det ikke et eneste innsekt før Claire de Wangen kom med biene sine. På toppen av Torgbygget på Ulven bidrar hun til å øke mangfoldet av bier i byen.

Kjersti Folvik, Norwegian Green Building Council
Folvik kommer for å fortelle om BREEAM-NOR, Norges første miljøsertifiseringssystem for bærekraftige bygg. Sertifiseringen er så streng at det foreløpig ikke finnes ferdig sertifiserte bygg i Norge, men flere er under planlegging og bygging.

Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS
Gjennom det siste året har OBOS tatt store skritt innenfor grønn byutvikling. Under planleggingen av nye boligprosjekter er det viktig å spørre seg: Har vi tatt i bruk all ny teknolog som kan gjøre byggene mest mulig klimavennlige?

Anne Grosvold, Konferansier
Anne Grosvold er dagens konferansier. Med sine friske fraspark, myndige stil og ett og annet kritisk spørsmål leder hun oss trygt gjennom dagen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle