Conceptor Bolig styrker ledelsen

 
Conceptor Bolig styrker ledelsenFoto: Jon Petter Reinertsen
Stig Ø. Kvarsnes (46) blir prosjektleder/akkvisisjon i Conceptor Bolig og styrker selskapets ledergruppe med fokus på å fremskaffe og lede nye prosjekter.

Stig Ø. Kvarsnes kommer fra stillingen som daglig leder i REMA Etablering Midtre Østland AS. Kvarsnes har en solid erfaring fra eiendomsutvikling og prosjektledelse og har blant annet vært direktør for REMA Etablering Norge AS, eiendomsdirektør i REMA Eiendom Øst AS og eiendomsdirektør i LIDL. Conceptor Bolig AS er i sterk vekst og har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.100 enheter alene eller i samarbeid i det indre InterCity området. Selskapet har en verdijustert egenkapital på 225 millioner kroner.

- Vi gleder oss over å ha fått Stig Ø. Kvarsnes med på laget. Han har en solid erfaring fra eiendomsutvikling og et bredt nettverk i hele vårt fokusområde som er det indre InterCity området. Vi er aktiv i markedet i hele vårt satsingsområde og møter for tiden en rekke eiendomsbesittere som ønsker å samarbeid om å utvikle sine eiendommer, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør for Conceptor Bolig AS.

- Conceptor Bolig er fokusert på en region og et område jeg kjenner svært godt. Jeg gleder meg og ser frem til å bli en del av ledelsen med fokus på å fremskaffe nye beliggenheter og lede utviklingen av nye prosjekter i årene fremover, sier Stig Ø. Kvarsnes.

Stig Ø. Kvarsnes er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen og St. Gallen i Sveits. Videre har han psykologi grunnfag fra Universitetet i Bergen. Etter befalsutdanningen i Hæren tjenestegjorde Kvarsnes fire år i forsvaret. Kvarsnes jobbet deretter i 4 år i Accenture som konsulent, analytiker og prosjektleder. Etter årene i Accenture jobbet Kvarsnes i sin egen virksomhet i årene 2005 til 2008 med fokus på eiendomsutvikling. Fra 2008 til frem til i dag har Kvarsnes innehatt en rekke lederstillinger innen eiendom og etablering i REMA og Reitangruppen. Kvarsnes er gift og har to barn.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Siste papirutgave

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle